Professionel Business Sparringspartner

Vetter Executive forener forretning og teknologi gennem mennesker

Henrik Vetter – ekspert i strategisk udvikling og ledersparring på topniveau

 

Vetter Executive bygger på 30 års resultater og erfaring med ledelse i danske, nordiske og internationale virksomheder inden for teknologi og salg.

Som erfaren ledelseskonsulent tilbyder jeg strategisk rådgivning, ledersparring i naturen, markedsanalyser, 360 graders strategi og virksomhedsanalyse, opbygning af IT-distributionskanaler nationalt og internationalt samt forretningsudvikling ved at:

 • Forene teknologi og forretning gennem mennesker.
 • Omsætte teoretiske strategier til praktiske og operationelle planer.

 

Min Mission

Jeg brænder for at hjælpe ledere med at (gen)finde en stærk lederrolle i virksomheden. Alt, hvad jeg gør, har det formål at hjælpe erfarne og nye ledere med at indtage lederrollen, skabe resultater og opnå personlig succes – hurtigt!

Som ledelsesrådgiver har jeg fokus på salg, relationer og organisationsopbygning og kan hjælpe dig med at forene teknologi og forretning gennem mennesker.

 

Min baggrund

Jeg har 30 års ledererfaring som landechef og administrerende direktør i nationale og internationale virksomheder med ansvar for virksomhedens drift og resultater. Herunder økonomi, teknik, salg og samt organisations udvikling indenfor Tele og IT- virksomheder.

Både som mellemleder og topchef har jeg selv stået foran hårde beslutninger, været bagud på budget, kæmpet med interne konflikter i organisation og med kulturer, som bremsede for at præstere.

Siden 2006 har jeg været selvstændig konsulent, ledelsesrådgiver, strategisk rådgiver og rådgiver i forbindelse med større forandringsprojekter i teknologivirksomheder.

Jeg har certificeringer i strategi- og analyseværktøjer som Blue Ocean Strategy, Balance Score Card, ValuePerform og er Green Belt certificeret i Six Sigma.

Med Vetter Executive får du og din organisation en sparringspartner og rådgiver, som:

 • Har mange års ledererfaring nationalt og internationalt.
 • Selv har opnået mærkbare og målbare resultater og forandringer i danske og udenlandske virksomheder – og som hurtigt kan skabe det samme i jeres virksomhed.
 • Flere gange har lykkedes med at opkøbe og integrere virksomheder.
 • Har flere certificeringer i strategiske metoder.
 • Er opdateret og følger den teknologiske udvikling inden for kunstig intelligens, IT, sikkerhed osv.
 • Kan hjælpe med at forene teknologi, mennesker og forretning.

 

Min Metode

Jeg følger udviklingen tæt inden for teknologi, IT, salg og strategisk ledelse. Samtidig er jeg med min ’hands on’ ledelseserfaring i stand til at omsætte teori til praktik og koge luftige strategier ned til brugbare handleplaner for den enkelte leder, team eller virksomhed.

Med min visuelle og narrative metode arbejder vi med dit mindset og dilemmaer. Jeg lytter, spørger og konfronterer dig med din tvivl og usikkerhed. Målet er, at du opnår ro til at turde tage opgør og svære dialoger i organisationen og for alvor indtage lederrollen.

 

Mine Værdier

Jeg har en uformel omgang og tone med de mennesker, jeg arbejder med.
Hos Vetter Executive får du en rådgiver, der er:

 • Struktureret
 • Analytisk
 • Empatisk
 • Motiverende
 • Inspirerende
 • Humoristisk

 

Naturen som frirum

Hos Vetter Executive foregår ledersparring ofte i naturen, fordi der i naturen opstår et frirum fra ledelsesgangen, mødelokaler, kontorer, kolleger og krav til at præstere. Naturen giver plads til frie tanker og åbner op for nye perspektiver, muligheder og løsninger. Mens vi går en rute på 5-6 km, vender vi dine problematikker i fuld fortrolighed, og du får min uvildige og uforbeholdne feedback.

Akut ledersparring

Du eller din ledergruppe står med en akut udfordring, som skal løses nu og her. Eller I har brug for følgeskab og løbende sparring på konkrete problematikker, som skal vendes til nye perspektiver og muligheder.

4 Seasons Walk in the Park

Strategien bag ”4 Seasons Walk in the Park” er at flytte mødelokalet ud i naturen for at påvirke sanserne og frisætte tanker og kreativitet. På fire gåture i løbet af et år sparrer vi på konkrete problematikker og kobler perspektiver på naturen.

360 graders analyse

Med en strategi- og forretningsanalyse af din virksomhed omsætter vi teoretiske strategier til operationelle handlingsplaner, der kan føres ud i virkeligheden.

Salgssparring

Har I svært ved at nå jeres salgsmål? Savner du input i forhold til konkrete salgsudfordringer? Book et forløb for salgsteamet eller brug mig til ledelsessparring omkring salg og hent inspiration fra mine 30 års erfaring med salg og salgsledelse.

Certificeringer

 • Six Sigma, Green Belt
 • Strategy: Balanced Scorecard
 • Strategy: Blue Ocean Strategy
 • Strategy: ValuePerforme
 • Value Profile
 • Management Leadership. Hewlett-Packard i UK
 • Management Leadership, General Electric Nederland
 • PAPI3 personality test
 • D.I.S.C. test

 

CV

2006 Selvstændig konsulent Vetter Executive
2004-2006 Scribona AB (IT distributør), Salgsdirektør
2004-2005 Stonesoft OY (Finsk producent af firewalls), Countrymanager i Danmark
1999-2003 General Electric, Nordisk direktør
1997-1999 Ubizen (Belgisk IT-sikkerhedsvirksomhed) General manager for Danmark
1994-1997 Sonofon, Datadivisionschef og ansvarlig for udvikling af GSM Data til det danske marked
1991-1994 Hewlett-Packard, Centerchef i Danmark hos DanaData
1990 Uddannet Datanom fra Aarhus Købmandsskole
1986-1991 Formula Micro, Regionschef for Aalborg-afdelingen.
1985-1986 Systemkonsulent hos Micro Datamatisk institut
1985 Uddannet Mikro Instruktør ved Micro Datamatisk Institut

 

Udpluk af opgaver som selvstændig rådgiver siden 2006

Lenovo: Ledelsessparring, distance ledelse, 4 Seasons Walk in the Park.
Zacco: Salgs- og ledelsessparring, 4 Seasons Walk in the Park.
Boon Edam Denmark: Ledelsessparring, organisations- samt salgs- og marketingplanlægning. 4 Seasons Walk in the Park
Avnet Technology Solutions: Interim Country Manager for Denmark med fokus på udvidelse af det nordiske marked eller afvikling af virksomheden.
TVM Executive Skills: Rekruttering og headhunting af CEO, CTO-CFO samt personale.
Siscon, Security Company: Ledelse, marketing og opbygning af distributions- og direkte salgskanaler i Danmark og Finland
Alcatel- Lucent: Forretningsudvikling indenfor Entreprise storage, WIFI, Router og kommunikations produkter samt IT sikkerhedsprodukter.
Digitaliseringsstyrelsen (Sensus): Test af ESDH-systemer hos Danske kommuner og offentlige instanser for digital tilgængelighed for mennesker med funktionsnedsættelser i henhold til WCAG-standard. Udarbejdelse og sammenligning af den danske standard holdt op mod amerikanske standard US 508.
Socialstyrelsen (Sensus): Projektledelse af ny hjemmeside for Socialstyrelsen målrettet ordblinde. Overholdelse af WCAG-standard samt vejledning i programmerings kode der overholder WCAG standard AA.
Eltel Networks: Sat ind som Interim afdelings Chef med fokus på opbygning af Eltel Networks Cisco afdeling i Danmark fra start til Platin partner.
Eltel Networks. Program og projektchef for Beredskabsstyrelsens udbud af beredskabsnettet I Danmark på TETRA Netværket. Ansvarlig for den juridiske aftale med Økonomistyrelsen, ”backbone” fibernet i Danmark, forsyning til nødstrømsanlæg samt masteplaceringer i forbindelse med radiodækning af Danmarks geografiske areal. Ligeledes ansvarlig kontaktperson til Kammeradvokaten og Økonomistyrelsen i forbindelse med projektet.
Fujitsu: Implementering af Grøn It hos deres forhandlerkæde i Danmark.
Fujitsu: Markedssegmentering og markedsundersøgelse af storage og backupmarkedet i Norden.
AB Networks, Sydkorea: Forretningsudvikling. Samarbejde med AB Networks Sydkorea om udveksling af elektroniske komponenter till det danske og koreanske marked.
AB Networks: Forretningsudvikling og markedsundersøgelse af markedet I Sydkorea for fastfood produkter og fryseprodukter til unge mennesker i Sydkorea.
US Ambassade: Speed Networking event for amerikanske IT-sikkerhedsprodukt-leverandører til det nordiske marked, B2B og distributionskanaler.

 

Vil du vide mere?

9 + 8 =