Akut ledersparring
 
Står du med en konkret lederudfordring, en fastlåst situation eller har du akut brug for nyt perspektiv på en problemstilling – så tilbyder jeg personlig ledersparring her og nu.

 

Skal det går hurtigt, kan du booke tre timers akut ledersparring, hvor vi fokuserer på, hvordan du hurtigst muligt får løst din udfordring eller fastlåste situation. Vi fokuserer på styrker og handlekraft, og jeg hjælper dig med at få overblik og prioritere, hvordan du får din situation eller en forandringsproces tilbage på sporet.

Akutte udfordringer

Det kan fx handle om:

  • udfordringer med distanceledelse
  • budgetoverskridelser
  • manglende præstationer i markedet
  • konflikter eller kulturudfordringer i organisationen
  • personale- eller samarbejdsproblemer
  • struktur- eller organisationsændringer
  • kulturforandringer
  • adfærdsmønstre i organisationen

Du bestemmer hvor vi skal mødes – hos dig, til en gåtur i naturen eller i mit mødelokale tæt på København. Pris: 4.000 kr. ekskl. moms og transport

Ledersparringsklippekort

Ledersparringsklippekortet er til dig, der jævnligt eller i en periode har brug for en uvildig sparringspartner på toplederniveau. Med et ledersparring klippekort kan du ringe eller booke et møde, når du står foran at skulle håndtere forandringer, udfordringer eller muligheder, som du gerne vil have et ekstra syn på udefra.

Klippekortet til ledersparring er også relevant for dig, som har gennemgået forløbet ’Four seasons in the park’ og ønsker opfølgning og fortsat pingpong om din situation og lederopgaver.

Med ledersparringsklippekortet får du min fulde opmærksomhed og min praktiske tilgang til ledelse, udfordringer eller konflikter i organisationen eller manglende performance.

Klippekort kan bruges af en leder eller deles i ledergruppen. Jeg skal kende navnene på ledergruppens medlemmer, der er tilknyttet ordningen. Kortet gælder i et år fra den dag hvor du tegner abonnementet.

Pris

10 timers klippekort: 12.500 kr.

20 timers klippekort: 24.000 kr.

50 timers klippekort: 60.000 kr.

Alle priser er ekskl. moms og transport.

Du kan læse mere om vores – 4 Seasons Walk in the Park – sparringsforløb her og vælge det som passer til din situation.

Du kan også læse mere om vores 360 grader virksomheds- og strategianalyse her:

Vil du vide mere?

Kontakt mig endelig på

hv@VetterExecutive.dk eller
telefon 4114 5722

hvis du overvejer ledersparring, klippekort eller har brug for at drøfte behov og muligheder i forhold til din konkrete situation.

Vil du vide mere?

5 + 4 =