Sparringsforløb

4 Seasons Walk in the Park

 

Strategien bag ”4 Seasons Walk in the Park” er at flytte mødelokalet ud i naturen for at påvirke sanserne og frisætte tanker og kreativitet i forhold til den konkrete situation.

 

Forløbet består af fire gåtur-sessioner i naturen fordelt på årstiderne fra vinter, forår, sommer og efterår. Her samtaler og sparrer vi på relevante emner ud fra dit ledelsesperspektiv eller organisationens situation og kobler problematikker og perspektiver på elementer i naturen og stop undervejs på ruten.

Frirum i naturen

Det er dokumenteret, at naturen har positive effekter på kroppen og psyken i form af restitution og frigivelse af endorfiner. Derudover giver kombinationen af et mentalt frirum til at teste tanker og ideer i naturen og en uvildig sparringspartner at vende udfordringer og muligheder med potentiale for at se nye perspektiver, åbne op for nye løsninger eller skabe den klarhed, der gør den rette beslutning indlysende. Ofte oplever vi jo ro til at finde løsninger på de største udfordringer på en gåtur langs vandet eller i skovens skønne natur!

Rapport med feedback og anbefalinger

Efter hvert ”4 Seasons Walk in the Park” møde, leverer jeg en skriftlig rapport med feedback. Rapporten indeholder en opsummering af samtalens hovedpunkter og problemstillinger samt mine anbefalinger til håndtering af situationen med konkrete handlepunkter og muligheder.

Feedbackrapporten bygger på de fire perspektiver fra Balanced Scorecard

  • Kundeperspektivet
  • Forretningsproces
  • Læringsperspektivet
  • Vækstperspektivet

Hvor foregår det?

”4 Seasons Walk in the Park” foregår som udgangspunkt i Fredensborg langs Esrum Sø og forbi Fredensborg Slot. Turen tilbydes også i følgende byer: Hjørring, Aalborg, Aarhus, Viborg, Esbjerg, Kolding, Odense og i Næstved. Ruten er typisk fem-seks kilometer og tager et par timer med stop, tænkepauser og sparring undervejs.

Du kan læse mere om vores – 4 Seasons Walk in the Park – sparringsforløb her og vælge det som passer til din situation.

Vil du vide mere?

8 + 1 =